TARINA JOKA ALKOI ROHKEUDESTA,

LuKLabelin takana olen minä, Tiia Hakala.

Minulla on kokemusta vähittäiskaupan alalta yli kymmenen vuotta. Osaan lukea tulevia trendejä, sekä tiedostan miten ylläpidetään laadukasta asiakaspalvelua. Lasteni myötä elokuussa 2016 päätin rohkeasti lähteä toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä ja löysin heti paikkani.

Yritykseni takana on oikeastaan koko perheeni, jonka jokainen jäsen on ollut pienestä asti tekemisissä yrittämisen, sekä uuden kehittämisen parissa. Mieheni yrityksen kanssa yhteistyönä aloitimme luomaan LuKLabelin ensimmäistä mallistoa. Lapsemme Luca ja Kianna ovat mukana malliston onnistumisessa, sekä toimivat tuoteinspiraation lähteinä. Heidän kauttaan syntyi myös yrityksemme nimi, LuKLabel.

LuKLabel sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaitamme. Tuotteemme ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa.

Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee erialan asiantuntijoita, jotka kehittävät toimintamme sekä rakentavat LuKLabelin tarinaa kohti tavoitteitamme.

 

TOIMINTA

LuKLabel tuotteet suunnitellaan yhteistyönä suoraan asiakkaiden kanssa, toteuttamalla heidän toiveiden mukaisia ajattomia tuotteita. Mukana on 30 henkinen LuKLabel Design Team, jonka unelmia viedään yhdessä eteenpäin. Tuotteita suunnitellaan lapsille, sekä kodinsisustukseen. Tulevina vuosina mallistoa kasvatetaan entisestään, sekä toimintaa viedään rohkeammaksi ja uudenlaiseksi.

TUOTESUUNNITTELU

Jokainen tuotteemme ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Tarinamme alkoi käyttäen pääraaka-aineena pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelimme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme pyritään rakentamaan niin taitavasti, että valmistusprosessin aikana tuotetaan vain oikean määrän tuotteita, jolloin emme kannusta turhaan ostohysteriaan, vaan kannustamme pohtimaan onko tuotteemme asiakkaalle tarpeellinen sijoitus. Pyrimme myös valmistamaan tuotteita, jotka ovat asiakkaillemme pitkäaikaisia, jolloin tuotteen laatu on meille suunnittelun lähtökohta. 

Mallisto pyritään suunnittelemaan ajattomaksi, jolloin LuKLabel tiimi kehittelee ja ideoi uusia tuotteita, sekä leikittelee erilaisilla materiaaleilla, ajatellen kuitenkin tarkasti LuKLabelin visuaalista ilmettä.Tänä päivänä tuotteita valmistavia tehtaita on neljä, jotka löytyvät Suomen lisäksi Portugalista, sekä Virosta. Tuotteiden valmistajat valitaan tarkoin, jotta laatu sekä arvolupaukset toteutuvat LuKLabelin standardien mukaisesti. 

ARVOT

Tärkein arvomme on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. Emme tingi siitä, vaan teemme kaikkemme jotta voimme ilahduttaa asiakkaitamme. Toinen meille tärkeä asia on kantaa vastuuta teoistamme. Vältämme mm. käyttämästä tuotteissa ja pakkauksissa muovia, sekä pyrimme hyödyntämään hukkamateriaalia uusissa tuotteissamme.

LuKLabel – #madeinfearless – with customers for customers.

Tavoitteemme on kasvaa asiakkaidemme kanssa luoden yhteisön, jossa asiakkaamme ovat osana prosessia.

Tämä on alku – ota paikka ja lähde mukaan luomaan tarinaa!

Tiia ja LuKLabel- tiimi

tiia.hakala@luklabel.fi

#madeinfearless - with customers for customers