TARINA JOKA ALKOI ROHKEUDESTA,

LuKLabelin takana on Tiia Hakala.

Tiialla on kokemusta vähittäiskaupan alalta yli kymmenen vuotta. Hän osaa lukea tulevia trendejä, sekä tiedostaa miten ylläpidetään laadukasta asiakaspalvelua. Lastensa myötä elokuussa 2016 hän päätti rohkeasti lähteä toteuttamaan unelmaan yrittäjyydestä ja löysi heti paikkani.

Yrityksen takana on oikeastaan koko perhe, jonka jokainen jäsen on ollut pienestä asti tekemisissä yrittämisen, sekä uuden kehittämisen parissa. Tiian miehen Markuksen yrityksen kanssa yhteistyönä alettin luomaan LuKLabelin ensimmäistä mallistoa. Lapset, Luca ja Kianna ovat mukana malliston onnistumisessa, sekä toimivat tuoteinspiraation lähteinä. Heidän kauttaan syntyi myös yrityksen nimi, LuKLabel.

LuKLabel sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. Tavoitteena on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaita. Tuotteet ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa.

Tällä hetkellä tiimissä työskentelee erialan asiantuntijoita, jotka kehittävät toimintaa, sekä rakentavat LuKLabelin tarinaa kohti tavoitteita.

TOIMINTA

LuKLabel tuotteet suunnitellaan yhteistyönä suoraan asiakkaiden kanssa, toteuttamalla heidän toiveiden mukaisia ajattomia tuotteita. Mukana on 40 henkinen LuKLabel Design Team, jonka unelmia viedään yhdessä eteenpäin. Tuotteita suunnitellaan lapsille, sekä kodinsisustukseen. Tulevina vuosina mallistoa kasvatetaan entisestään, sekä toimintaa viedään rohkeammaksi ja uudenlaiseksi.

TUOTESUUNNITTELU

Jokainen tuotteemme ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Tarinamme alkoi käyttäen pääraaka-aineena pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelimme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme pyritään rakentamaan niin taitavasti, että valmistusprosessin aikana tuotetaan vain oikean määrän tuotteita, jolloin emme kannusta turhaan ostohysteriaan, vaan kannustamme pohtimaan onko tuotteemme asiakkaalle tarpeellinen sijoitus. Pyrimme myös valmistamaan tuotteita, jotka ovat asiakkaillemme pitkäaikaisia, jolloin tuotteen laatu on meille suunnittelun lähtökohta. 

Mallisto pyritään suunnittelemaan ajattomaksi, jolloin LuKLabel tiimi kehittelee ja ideoi uusia tuotteita, sekä leikittelee erilaisilla materiaaleilla, ajatellen kuitenkin tarkasti LuKLabelin visuaalista ilmettä.Tänä päivänä tuotteita valmistavia tehtaita on neljä, jotka löytyvät Suomen lisäksi Portugalista, sekä Virosta. Tuotteiden valmistajat valitaan tarkoin, jotta laatu sekä arvolupaukset toteutuvat LuKLabelin standardien mukaisesti. 

ARVOT

Tärkein arvomme on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. Emme tingi siitä, vaan teemme kaikkemme jotta voimme ilahduttaa asiakkaitamme. Toinen meille tärkeä asia on kantaa vastuuta teoistamme. Vältämme mm. käyttämästä tuotteissa ja pakkauksissa muovia, sekä pyrimme hyödyntämään hukkamateriaalia uusissa tuotteissamme.

LuKLabel – #madeinfearless – with customers for customers.

Tavoitteemme on kasvaa asiakkaidemme kanssa luoden yhteisön, jossa asiakkaamme ovat osana prosessia.

Tämä on alku – ota paikka ja lähde mukaan luomaan tarinaa!

 


OUR TEAM: 

 

Tiia Hakala

CEO

Vastuulla myynti sekä markkinointi. Tiia on se joka luo LuKLabelin visioita ja strategioita esitellen rohkeasti ne asiakkaillemme. Inspiraationa toimii ihmiset ja heidän tarinansa, joiden kautta syntyy LuKLabelin uudet tuoteideat.

tiia.hakala@luklabel.fi

 

Anni Rissanen

Projektikoordinaattori.

Vastuulla tekstiilituotteet, sekä LuKLabelin visuaalinen kokonaisuus. Annia inspiroi luonto, sekä värien sekamelska. Annin mielestä tuoteidea syntyy parhaimmillaan kun sitä vähiten ajattelet. 

anni.rissanen@luklabel.f

 

Markus Hakala

Tuotanto, sekä tuoterakenteet.

Markusta inspiroi pienet yksityiskohdat, sekä laadukkaasti valmistetut tuoteideat. Markuksen suunnittelemana on syntynyt mm. joulukalenterimme, sekä vuosikalenteri.

markus.hakala@hakakansio.fi

#madeinfearless - with customers for customers