Hei,

LuKLabelin takana olen minä, Tiia Hakala.

Minulla on kokemusta vähittäiskaupan alalta yli kymmenen vuotta. Osaan lukea tulevia trendejä, sekä tiedostan miten ylläpidetään laadukasta asiakaspalvelua. Lasteni myötä elokuussa 2016 päätin rohkeasti lähteä toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä ja löysin heti paikkani.

Yritykseni takana on oikeastaan koko perheeni, jonka jokainen jäsen on ollut pienestä asti tekemisissä yrittämisen, sekä uuden kehittämisen parissa. Mieheni yrityksen kanssa yhteistyönä aloitimme luomaan LuKLabelin ensimmäistä mallistoa. Lapsemme Luca ja Kianna ovat mukana malliston onnistumisessa, sekä toimivat tuoteinspiraation lähteinä. Heidän kauttaan syntyi myös yrityksemme nimi, LuKLabel.

LuKLabel sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaitamme. Tuotteemme ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa.

Jokainen tuotteemme ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Tarinamme alkoi käyttäen pääraaka-aineena pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelimme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme on eläväinen! Uudistamme mallistoamme määrätietoisesti pyrkien luomaan huomisen trendejä. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Ja kehitämme mallistoamme asiakkaiden kokemusten, toiveiden sekä ostohalukkuuden mukaisesti, jotta voimme tuottaa juuri kysyntään toivottuja tuotteita.

LuKLabel tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan pääsääntöisesti Suomessa. Tämän vuoksi olemme ketteriä uusien tuoteryhmien luonnissa, sekä asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa.

Tärkein arvomme on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. Emme tingi siitä, vaan teemme kaikkemme jotta voimme ilahduttaa asiakkaitamme.

LuKLabel – #madeinfearless – with customers for customers.

 

Tavoitteemme on kasvaa asiakkaidemme kanssa luoden yhteisön, jossa asiakkaamme ovat osana prosessia. Tulevana vuonna tuomme mallistoon uusia materiaaleja, seuraavaksi keskitymme puu-, sekä tekstiilituotteisiin.

Tämä on alku – ota paikka ja lähde mukaan luomaan tarinaa!

Tiia ja LuKLabel- tiimi

tiia.hakala@luklabel.fi

Tulossa pian: Julkaisen pian oman kanavan, jossa jaan tarinaa yrittäjyydestä, inspiraatiota sekä ajankohtaisia kuulumisia, stay tuned!

#madeinfearless - with customers for customers