Oletko sinä LuKLabelin tuleva trainee? Etsimme harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin.

SOME TRAINEE

Oletko idearikas, sekä intoa täynnä oleva persoona, jonka intohimo on kehittää sosiaalisen median ja digitaaliseen markkinoinnin toimintapoja? Etsimme LuKLabelille harjoittelijaa, jonka on mahdollista kasvaa matkan aikana osaksi LuKLabel tiimiä.

LuKLabel on kasvava ja rohkea tuotemerkki, joka kyseenalaistaa kaiken tutun ja turvallisen. Pyrimme ajattelemaan markkinointia joka kerta uudenlaisesti ja toteutamme asioita joiden takana seisomme täysillä.

Pääset harjoittelujen aikana mm. osallistumaan video,- sekä tuotekuvauksiin. Pääset jakamaan LuKLabelin arkea eri somekanavissa, sekä pääset vaikuttamaan viestintätapoihin. Arvostamme, jos hallitset video-, sekä/tai kuvien muokkaukset.

Työtä voi hoitaa myös kotoa käsin, mutta noin kaksi-kolme kertaa viikossa kokoonnumme LuKLabelin toimitiloihin Helsinkiin Malmille (00700) Yhdessä suunnittelemme tulevat postaukset, mutta annamme sinulle vapauden loistaa harjoittelusi ajan. Harjoittelun viikottainen tuntiaika on sovittavissa. Toivomme sinulta innokkuutta ja oma-aloitteisuutta, sekä kiinnostusta somemarkkinointia kohtaan.

Työnkuvasi tarkentuu vielä vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi perusteella, eli pääset kiinnostuksesi tai vahvuuksiesi mukaan kehittymään esimerkiksi graafisella puolella. Palkkauksesta keskustellaan tilannekohtaisesti.

 


 

ASIAKASPALVELUN TRAINEE

Haemme LuKLabelille asiakaspalvelun harjoittelijaa.  LuKLabelilla pääset tekemään monipuolista työtä kasvavan pienen yrityksen kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Malmilla, jossa varastomme sijaitsee.

Harjoittelu on kokopäiväinen, mutta joustamme tarpeen tullen opiskeluiden takia.

Työtehtäviisi kuuluu

 • Tilaustenkäsittely verkkokaupassa.
 • Yhteydenpito asiakkaan välillä.
 • Hinnastojen tekeminen.
 • Tuote-, sekä tilausten pakkaaminen tehtaalla.
 • Sekä muut avustavat työtehtävät osaamisen mukaan.

Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Tehtävä vaatii myös nopeutta, sekä kykyä nähdä oman tehtävän kokonaiskuva. Pääset toimimaan työtehtävissäsi itsenäisesti, jolloin oman työn johtaminen on tärkeää. Edellä mainittujen lisäksi odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä motivaatiota oppia uusia työtehtäviä. Palkkauksesta keskustellaan tilannekohtaisesti.

 


HAKIJOILLE

Kerro meille hakemuksessa ainakin:

 • Koska harjoittelusi alkaa ja mitä opiskelet?
 • Miksi juuri LuKLabel?
 • Mitkä ovat vahvuuksiasi hakemaasi tehtävää kohtaan ja mitä annettavaa sinulla voisi meille olla?

Mitä LuKLabel tarjoaa?

 • Pääset näkemään läheltä miten brändiä rakennetaan.
 • Pääset kehittämään oppimaasi seuraavalle tasolle, tavoitteemme on kehittää sinua toimimaan tehtävissäsi itsenäisesti.
 • ​Pääset vaikuttamaan LuKLabelin erilaisiin prosesseihin.
 • Pääset kehittymään LuKLabelin perustajan Tiian oppeihin miten luodaan brändiä kilpailulla alalla. Perehdyttäjänä toimii Anni Rissanen/Projektikoordinaattori.
 • Pääset tutustumaan LuKLabel Design Teamin toimintaan läheltä ja hyödyntämään yhteisöjen voimaa.
 • Pääset jättämään jälkesi LuKLabelille, josta tulet saamaan loistavan referenssin tulevaisuuttasi varten.
 • Pääset osallistumaan mm. tuotesuunnitteluun sekä vaikuttumaan tulevaisuuteemme!

Muistathan! Arvostamme oikeata asennetta enemmän, kuin aiempaa kokemustasi tai osaamistasi. Arvostamme rohkeuttasi, sekä haluasi kehittää itseäsi, sekä LuKLabelia joka hetki eteenpäin.

​Osoita hakemuksesi osoitteeseen:

info@luklabel.fi

Kirjoita viestikenttään haettava tehtävä: Some trainee tai/ Asiakaspalvelun trainee hakemus sekä liitä mukaan tarvittavat tietosi CVn kera.

Voit myös tiedustella lisätietoa: anni.rissanen@luklabel.fi

Hakuaika kestää 17.3.2019 asti, täytämme paikan heti oikeiden hakijoiden tullessa vastaan.

Odotamme innolla hakemustasi!