WE ARE LOOKING FOR YOU!

Tarinaamme seuranneena olet varmasti tietoinen, että olemme todella innovatiivinen ja nopeasti kasvava yritys, jonka toimintaa kehitetään asiakkaiden kokemusten mukaan.

Jos olet rohkea, olet kiinnostunut sisustuksesta tai lastentuotteista, olet aktiivinen vaikuttaja, sekä haluat tuoda ideoitasi esille, jatka lukemista. LuKLabel etsii juuri sinua!

Perustimme ensimmäisen kerran tammikuussa 2017 yksityisen Facebook -ryhmän nimeltään LuKLabel Design Team,  (LDT) johon etsimme nyt kokonaan uutta ryhmää, jotka lähtevät rakentamaan yhdessä brändiämme vuodelle 2019-2020. Design team pääsee vaikuttamaan mm. LuKLabelin tuleviin tuotteisiin, pääset kertomaan mitä asioita meidän tulisi ottaa tulevaisuudessa huomioon toiminnassamme. Pääset näkemään miten yritys kehittyy ja miten tuoteprosessit etenevät. Myös tulevat työntekijät, sekä yhteistyökumppanit valitsemme tiimin kautta. 

Koko toimintamme perustuu sloganiin #MADEINFEARLESS. Suurin toiveemme olisi projektin aikana, että olisit itsekin rohkea ja särmikäs ideoittesi suhteen. Myös aktiivisuus ja innovatiivisuus on ehdottoman tärkeää projektin onnistumisen kannalta. Tärkeintä on, että sinulla on vahva halu päästä vaikuttamaan tuotteiden sunnitteluun.


SUUNNITTELURYHMÄN HYÖDYT SINULLE:

 • Jos olet unelmoinut tuotteiden suunnittelusta, tässä on hetkesi päästä vaikuttamaan, me kuuntelemme sinua ja annamme ideoidesi loistaa. Pääset mahdollisesti myös suunnittelijaksi itse, jos koemme sinut LuKLabelin arvoihin sopivaksi.
 • Mahdollisuus saada suunnitteluryhmän kanssa luotuja tuotteita itsellesi, pääset testaamaan ja kuvamaan tuotteita ensimmäisten joukossa. 
 • Pääset rakentamaan omaa verkostoasi samanhenkisen ryhmän kanssa. Suunnitteluryhmä ei ole pelkästään LuKLabeliä varten, vaan toivomme että ryhmämme jäsenet löytävät myös toisensa uusien projektien kautta.
 • Pääset sisälle maailmaan joka sinulle on lähellä sydäntäsi: sisustus/lapset, kehittyvät trendit sekä uuden kehittäminen.
 • Luvassa huimasti uusia näkökulmia ja ajatuksia miten kehittää itseään nopeasti muuttuvassa työelämässä.
 • LuKLabelin seuraava tavoite on kansainvälistyminen, johon pääset vaikuttamaan.
 • Sopii mainiosti sinulle, joka unelmoit esimerkiksi omasta yrityksestä tai haluat viedä osaamistasi seuraavalle tasolle.
 • Tiimimme pitää huolta, että viihdyt seurassamme, tulet haastamaan itseäsi, sekä saat ideoillesi vastinetta.
 • Järjestämme väliajoin livetapahtumia jolloin inspiroituminen on taattua. (pääsääntöisesti pk-seudulla)
 • Tulemme käymään jokaisen jäsenen kanssa tulevan projektin niin hyvin läpi, jotta tiedät mitä odotamme sinulta tiiminjäsenenä ja miten projektimme etenee. Lisäksi tuemme sinua ja ideointiasi matkamme aikana.

MITEN HAKEA MUKAAN:

 • Lähetä meille hakemuksesi Facebook tai Instagram yksityisviestinä, tai oheisen linkin kautta ja vastaa meille: Miksi juuri sinä? 
 • Tämän jälkeen odota yhteydenottoamme. 

Kokemuksellasi tai osaamisellasi ei ole meille väliä, olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Etsimme monipuolisesti erilaista osaamista ryhmäämme.

Haku kestää 17.2. asti ja jo 21.2. mennessä aloitamme uuden mahtavan tiimin kanssa rakentamaan yhdessä unelmia.

Lisätiedustelut voit myös lähettää: info@luklabel.fi

HAE ROHKEASTI MUKAAN!