LUKLABEL X VERO MODA – tuotesettien kuvauspäivä

Yhteistyössä Vero Moda Redi.

LuKLabel x Vero Moda on järjestämämme yksityisilta Vero Moda Redin kanssa, jossa noin 10 vierasta aveceineen pääsevät tutustumaan sekä meihin LuKLabelin ja Vero Modan tiimiläisiin, että molempien brändien tuotteisiin. Ilta järjestetään 1.3 ja se tuo mukanaan yllätyksiä, kuten kutkuttavan paljastuksen ja ihania tarjouksia ♥︎

Illan ajatuksena on päästä tutustumaan asiakkaisiimme lähemmin sekä esitellä tuotteita niin LuKLabelin kun Vero Modankin valikoimasta. Meillä on myös tehtävänä stailata tuotteemme Vero Modan vaatteiden kanssa kokonaisuuksiksi ja sen vuoksi vietimme viime viikolla työpäivää Redissä.

Emma, Tiia, Anni ♥︎

Vero Modassa meitä odotti Tiian ihana sisko Vilma, joka auttoi meitä stailauksissa ja raivaamaan kuvauksille hieman tilaa itse liikkeestä. Tavoitteena oli koota vaatteista asut tuotteidemme ympärille, kuten Kajon-hyllylle, Kauno-peilille ja My Success Story -kalenterille – ja saatiinhan me aikaakin jotain!

Kauniit häämallistomme kortit saivat kaverikseen samaan värimaailmaan sopivat housut sekä yläosat ♥︎

Hääkirjakin stailattiin samanhenkisellä neuleella ja rennoilla farkuilla – toimii!
Suloinen julisteemme sai hieman rokahtavamman stailauksen nahkatakista ja camo-kuosisesta hameesta. Hame jäi erityisesti Emman ja Annin mieleen… ♥︎
Tiia & hänen pikkusisko Vilma ♥︎
Kamelinvärisen kalenterin kanssa löysimme samansävyisen mokkahameen sekä ihanan pehmeän neuleen! Kultaiset yksityiskohdat toistuvat sekä kalenterissa että asussa.
Vilma sai kunnian stailata meidän uutuuden Kauno-peilin – trendikäs leokuosi, vyölaukku ja peilin kiehtova design muodostavat modernin kokonaisuuden!
Koska kuosit ovat tulevan kevään ja kesän trendi, niin hääkirja pääsi myös käärmekuvioisten housujen kanssa samaan kuvaan – unohtamatta ihanan pehmeää neuletta. ♥︎
Terracotta Kajon-hylly sai hieman värikkäämmän stailauksen; pehmeä, keltainen neule ja siniset farkut sopivat erittäin hyvin ruskean kanssa! Tämä asu oli myös Emman suosikki.
Tiian suosikki: Mustan Kajon-hyllyn kaverina leokuosinen hame, suloinen pitsitoppi ja beige neule – niin ihanan maanläheinen yhdistelmä!
Annin lempparit: My Success Story -kalenteri sopi täydellisesti vaalean neuleen kanssa, ja mustat housut sekä kaunis musta pitsitoppi kruunasivat asun!
Musta Kajon-hylly + hieman rennompi kotiasu!
Eikä unohdeta häämallistoon kuuluvia kangaskassia ja My Soul -muistivihkoa. Vihkon kanssa samansävyinen pusero yhdistettiin värikkääseen huiviin, joka toi särmää tähän yhdistelmään!

Häämalliston korteista oli pakko saada myös muita kuvia – varsinkin, kun löysimme kauniin marmoritason Vero Moda Redin liikkeestä!

Päivä oli hauska ja nauruntäyteinen ♥︎ Hieman erilainen työpäivä siis kyseessä, harvoinhan pääsee osallistumaan näin mahtavaan yhteistyöhön! Kiitos Vero Moda Redi ♥︎

LuKLabel -tiimi

#madeinfearless

Leave a Reply