LuKLabel Goes Home Nikinmäki 10.12.18

Jo kolmannen kerran päästiin järjestämään LuKLabel Goes Home -kotikuvaukset, ja tällä kertaa päästiin Nikinmäkeen. Ihania hetkiä, hauskoja kommelluksia ja upeita kuvia oli päivä täynnä!

Kuvauskohde oli vasta kahden vuoden ikäinen talo, jossa oli isot ikkunat, korkea katto ja lämmin tunnelma – sekä ihana viisihenkinen perhe. Kiitos heille, että saatiin tulla kuvaamaan.

Kuvasimme muun muassa valikoimaan tulevaa Kauno-peiliä erilaisilla somistuksilla. Kuvaajana toimi Niko Laurila ja somistukset on tehnyt Milla Ek. 

Musta peili tuo kivaa kontrastia vaaleaan sisutukseen, kun taas nature sopii esimerkiksi mustan seinän kaveriksi. Neutraali Kauno-peili näyttää myös superhyvältä räikeiden värien kaverina – rohkeasti siis vaan kokeilemaan! 

Kokeilimme naturea luonnonläheisten värien kanssa.
Värien, materiaalien ja muotojen kontrastit tuovat vaihtelevuutta sisustukseen. Sileä, pyöreä ruukku yhdistettynä karvaiseen taljaan ja luonnonmateriaaleihin antaa katsojalle moniulotteisen näkymän, ja erilaiset kosketuspinnat herättävät somistuksen eloon. 
Kauno-peilin magneettitauluun voi kiinnittää ihania postikortteja tai lapsille muistilappuja. “Muista avaimet!” 

Kädet puutuneena kaikki pääsivät pitämään peiliä pystyssä kuvaussession aikana. Heti, kun meidän kaikkien silmät välttivät, niin nature tuli hyllyltä alas lattialle – kääks! Peili säilyi kuitenkin –  kaikkien yllätykseksi –  ehjänä, mutta puinen runko otti hieman osumaa. Se ei menoa hidastanut, ja Niko sai otettua upeita kuvia!

Tarkoituksena oli myös hyödyntää perheen lasten huoneita lasten tuotteiden kuvaamiseen. Pienen tytön suloinen, pinkki huone oli mahtava paikka unicorn-lakanoiden ja -julisteen taltioimiseen.

Myös pupu-juliste pääsi seinälle puisten julistepidikkeiden kanssa. 

Emma pääsi silittämään lakanat ennen kuvaushetkeä, perheen äiti Heidi keitti kahvia somistukseen (sekä meille juotavaksi), ja Tiia sai poseerata 2-vuotis kuvia varten. 

Siirryimme panda-tuotteiden kanssa perheen pojan musta-valkoiseen huoneeseen, jonne tuotteet sopivat loistavasti. 

Suloiset panda-lakanat sopivat niin tytöille kuin pojillekin – tai jopa aikuisille!
Kajon-hyllyn sommittelua…

Olemme kiitollisia kaikille, jotka ovat olleet mukanamme kahden vuoden pituisella matkallamme. Kiitos tuesta, osallistumisesta, mielipiteistä, kritiikistä ja kehuista. Kiitos, kun jaatte kuvia tuotteistamme teidän ihanissa kodeissa. Ja iso kiitos yhteistyökumppaneillemme ja jälleenmyyjillemme suosiomme kasvattamisesta ja tuotteittemme tukemisesta. 

Ihana Milla!
Emma ja Tiia teippaamassa Kauno-peiliä takaisin suojiin.

Hauskoja materiaaleja päivästä löytää myös LuKLabelin instagramista (@luklabelofficial) storyjen highlighteista otsikolla “Goes Home”. Videota muun muassa meidän aamupalasta, kuvien stailauksesta ja tiimistä. 

Sateisesta päivästä huolimatta tiimillä oli hauskaa! Emma pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan kuvauspäivän tapahtumiin, ja perhe sai muistoksi LuKLabelin tuotteita.

LuKLabel – tiimi

#madeinfearless

Leave a Reply