Kattaus kasvien keskellä DIY vinkkejä juhliin ja somistuksiin.

 

Lämmin kesäilta, mukavaa seuraa ja hieman jotakin hyvää tarjottavaa. Onnistuneet puutarhajuhlat eivät paljon muuta vaadi. Kutsu vaikka ystävät, perhe tai naapurit ja viettäkää hetki aikaa yhdessä. Juhlia voi ilman sen suurempaa syytäkin.

 

Pöytä ja tuolit kannetaan puutarhaan parhaimman puun juurelle. Somisteet kattaukseen löytyvät helposti kotoa, puutarhasta ja teiden varsilta. Pellavainen pöytäliina tai esimerkiksi vanha lakana sopii loistavasti puutarhajuhlien pöydän päälle. Kaapista kerätään juhlien tyyliin sopivat astiat.

Luonnosta löytyvät kasvit ja kesäkukat ovat mitä parhaimpia juhlakoristeita esimerkiksi viherkasveihin yhdistettynä. Tyhjät lasipullot muuntuvat näyttäviksi koristeiksi veden ja kukkien sekä lehtien avulla. Juhlien toteutuksessa ainoastaan mielikuvitus on rajana.

 

 

 

Vihreys sen kaikissa muodoissa on tänä keväänä ollut suositumpaa kuin koskaan. Juhlasomistukseen ja kattaukseen sitä on helppo tuoda viherkasveilla ja luonnonkukilla. Jos kaipaa modernimpaa otetta, värit voi kukkien suhteen karsia minimiin ja käyttää yksivärisiä astioita ja kattaustekstiilejä.

LukLabelin rautakehikko sopii myös kattaukseen ja pöytäkoristeeksi tuoden mukanaan uudenlaista särmää. Kehikko toimii mielenkiintoisena elementtinä erilaisten tarjoiluastioiden alla. Juomalasien avulla siitä saa tehtyä myös näyttävän korokkeen, jonka läpi pystyy pujottamaan esimerkiksi kukkia, ja jonka päällä tarjoilut tulevat hyvin oikeuksiinsa.

 

 

Järjestimme kesäiset puutarhajuhlat, joissa hyödynsimme pöydän somistuksessa kotoa löytyvien astioiden ja liinojen, luonnonkasvien ja peikonlehtien lisäksi LuKLabelin vanhaa rautakehikkoa klipseineen, lasinalusia ja muistojen kortteja.

Maija leipoi teemaan sopivan kakun ja herkulliset keksit. Kasvit huomioiva trendi on alkanut näkyä myös leivonnassa. Yksinkertainen tapa tuoda esimerkiksi pikkuleipiin vähän vihreyttä, on päällystää ne ensin pikeerillä, jonka kuivuttua omat lempikasvinsa pystyy maalaamaan pintaan vihreällä elintarvikevärillä. Juhlapöydän kakunkaan ei tarvitse aina olla perinteinen kermakakku. Modernin ystävä päällystää kakkunsa betonia imitoivalla voikreemillä ja koristaa sen simppelein sokerimassakasvein. Maijan luomuksia voit ihastella lisää @cake_mess -tilillä Instagramissa.

 

Kokosimme myös muutaman idean, miten rautakehikkoa voi hyödyntää osana juhlien somistusta:

Juhlien menun saa näyttävästi esille, kun sen kiinnittää rautakehikkoon esimerkiksi kauniin kukkaseppeleen keskelle. Myös pelkkä kukkaseppele sopii sellaisenaan koristeeksi kehikkoon kiinnitettynä.

 

 

Onnittelukortit voi koota kauniisti nähtäville kiinnittämällä ne rautakehikkoon LuKLabelin klipseillä. Näin ne ovat myös osa kodin sisustusta.

 

 

Pimeneviin loppukesän iltoihin saa valoa ja tunnelmaa ripustamalla rautakehikon roikkumaan esimerkiksi katosta tai puunoksasta ja pujottelemalla siihen pieniä LED-valoja. Useammalla rautakehikolla valoineen saisi tehtyä ihanan ja näyttävän valokatoksen. Katosta roikkuvassa kehikossa näyttävät upeilta myös erilaiset luonnon- ja kuivakukat.

 

 

LuKLabel Design Teamin jäsenet

Elina, joka rakastaa juhlien järjestämistä

ja

Maija, jonka käsissä syntyvät upeat kakut ja muut leipomukset

Löydät meidät Instagramista @elikamom ja @mollamaija, @cake_mess

Leave a Reply