Inspiraatiopäivä – ensi kohtaaminen

Inspiraatiopäivä – ensi kohtaaminen.

 

11.3. oli kevään ensimmäinen aurinkoinen päivä, sekä meidän Design Teamilaisten ensimmäinen tapaaminen. Meitä jokaista jännitti tuleva päivä, sillä meille oli jo ehtinyt rakentumaan jonkinlainen käsitys toisistamme. Tapaaminen oli sovittu pidettäväksi Hakakansion tehtaan tiloissa, joissa LuKLabelin tuotteet osittain valmistetaan.
Tähän mennessä olimme jutelleet paljon muutaman kuukauden ajan Facebookin välityksellä, mutta tällainen mahdollisuus livetapaamiseen todella hioi meitä yhteen tiiminä entistäkin enemmän. Meitä oli paikalla noin puolet tiimiläisistä, eli 18 henkilöä.

Päivä alkoi kuulumisia vaihtamalla, sekä suunnittelemalla tulevaa. Olimme tapaamisen lisäksi sopineet että järjestämme livevideoinnin LuKLabelin Faceboook– sivuilla. Päivä jatkui, kun jakauduimme pienempiin ryhmiin, kävimme läpi paljon tärkeitä ja mielenkiintoisia aiheita.
Vierailevan sparraajan Anna Juuselan johdolla pääsimme tutustumaan mm. trendeihin ja niiden seuraamiseen. Niiden kuuleminen herätteli ajatuksia tulevien tuotteiden pohdintaan. Annan kautta saimme uusia näkökulmia tarkastella asioita. Usein sitä ei tajuakaan, kuinka tuotesuunnittelussa eri asiat taustalla vaikuttavat toisiinsa.

Markus Hakala, LuKLabelin tuotesuunnittelusta vastaava, kertoi heidän perheyrityksensä historiaa, sekä kuinka tehtaalla asiat hoituivat. Markuksen toimesta keskusteltiin materiaaleista, ja mitä olisi kustannuksellisesti järkevää toteuttaa. Nyt ymmärrämme paljon enemmän miten toimii käytännössä tehdastyöskentely.

Tiia, LuKLabelin perustaja kertoi meille taustoja LuKLabelista, sekä miksi me olemme kaikki tässä mukana. Tämä keskustelu toi lisää tarkoitusta tälle tiimille. Tavoitteena ei ole pelkästään tukea LuKLabeliä eteenpäin, vaan me saamme olla mukana oppimassa ja kehittämässä jotain aivan uutta! Meillä on jokaisella erilaisia taustoja ja varmasti tulemme hyötymään myös toisistamme eri tavoin. Tiimimme on todella innovatiivinen ja innokas, ja välillä meiltä saattaa tulla todella rohkeitakin ideoita esille. Onneksemme LuKLabel on yritys, joka saattaa jonakin päivänä totetuttaa ne meidän villeimmätkin ideat! Yhteistyö avaa varmasti useita ovia edessämme, sillä uskomme yhdessätekemisellä olevan voimaa, joka tukee myös meidän omia unelmia.

#luklabeldesignteam

Loppupäivästä jakauduimme pienempiin ryhmiin – kullakin ryhmällä oli omat aihepiirit ja tavoitteet, joiden pohjalta ideoitiin mm. markkinointia, sekä tulevia tuotteita. Suunnitelmat alkoivat vihdoin etenemään konkreettisemmaksi. Pääsimmme jokainen tarvittaessa kertomaan oman mielipiteemme, samalla kun Markus ja Tiia kirjasivat toiveemme ylös. Näin ollen meidän oma idea saattaa jonakin päivänä löytyä itse tuotteesta – joka tuntuu ihan mielettömältä!

 

Anna Juusela – Yanca Oy

 

Yhteenveto:

Kokonaisuudessaan tämä päivä paransi tiimin yhteishenkeä, päästessämme tutustumaan toisiimme. Tiimit ikään kuin hitsautuivat yhteen ihan uudella tavalla ja jatkossa ainakin on paljon helpompi jatkaa tiimityöskentelyä. Opimme myös entisestään arvostamaan yrittäjyyttää, sekä kotimaista tuotantoa. Miten paljon pitääkin tehdä työtä, ennen kuin tuote on itse kuluttajan käsissä! Pääsimme myös ensimmäistä kertaa ihailemaan koko mallistoa livenä, ja yllätyimme kuika laadukkailta neuvola- sekä passikotelot tuntuivat. Innolla odotetamme tulevaa, ja olemme omalta osaltamme LuKLabel takana ja tukena matkan aikana!

 

Voit lukea lisää päivästämme myös blogeistamme:

#hellomynameislilli

Always somewhere else

RouvaY

Unelmalandia

Kutsumme sinut myös seuraamaan meitä Instagramissa #luklabeldesignteam, jaamme siellä lisää projektejamme.

 

 

Keväisin terveisin,

LuKLabel Design Team

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *